Ha abba szeretnéd hagyni a platform használatát, bármikor törölheted a modellfiókodat.
A fiókod azonnal inaktív lesz, és többé nem kapsz tőlünk e-maileket vagy értesítéseket.
A fiókod törléséhez:
- Menj a Beállítások és adatvédelem oldalra
- Kattints a jobb felső sarokban a Fiókom törlése gombra
- A felugró ablakban opcionálisan megadhatsz egy okot
- Jelöld be a megerősítő jelölőnégyzetet a folytatáshoz
- Kattints a Törlés gombra
- A fiókod azonnal törlésre kerül
Ha a fiókod egy Stúdióhoz tartozik, keresd közvetlenül a Stúdiódat a fiók törlésének kéréséhez. Vedd figyelembe, hogy az Ügyfélszolgálat nem tudja törölni a Stúdió fiókokat.