Ha barátságot kötsz a kedvenc nézőiddel, kapcsolatban maradhatsz velük, és még különlegesebbé teheted az élményüket veled.
A barátlistád eléréséhez kattints a profilodra a jobb felső sarokban, és válaszd ki a menüből a Barátaim lehetőséget. Nincs korlátja annak, hogy hány barátod lehet.
Amikor egy felhasználó barátkérelmet küld neked, az értesítéseid között fogod látni a harang ikon alatt, ahol elfogadhatod vagy elutasíthatod. Ha elfogadod, a felhasználó felkerül a barátlistádra.
A barátok privát üzenetet küldhetnek neked, megnézhetik a Csak barátoknak beállított fotóidat és videóidat, valamint megkapják a barátaidnak küldött tömeges üzeneteidet.
Te és a felhasználók egyaránt küldhettek barátkérelmeket. Ellentétben azzal, amikor valakit hozzáadsz a Kedvencekhez, a barátkérelmet a másik személynek el kell fogadnia, mielőtt barátok lehetnétek.
Barátkérelmet akkor küldhetsz egy felhasználónak, ha legalább az alábbi feltételek egyikének megfelel: hozzáadott téged a Kedvenceihez, beszélgetett veled (ha Ultimate tag), vagy meglátogatta a szobádat.
A barátkérelmek küldésekor és kezelésekor tartsd szem előtt a következőket:
- Ha egyszer elküldtél egy barátkérést, nem tudod visszavonni.
- Ha egy felhasználó elutasítja a barátkérelmedet, nem fogsz tudni újabbat küldeni neki.
- Ha elutasítod egy felhasználó barátkérelmét, nem fog tudni újabbat küldeni neked.
- Ha eltávolítasz egy felhasználót a barátaid közül, később újabb barátkérelmet küldhetsz neki.
- Ha egy felhasználó eltávolít téged a barátai közül, nem fogsz tudni újabb barátkérelmet küldeni neki.
Fontos: A felhasználók beállíthatják, hogy csak a barátaiktól és a Kedvenceiktől fogadjanak privát üzeneteket. Ezért ha hozzáadsz egy felhasználót barátként, üzenetet küldhetsz neki, amennyiben az üzenetküldési beállításai így vannak megadva.