Ha szeretnél bármilyen tartalmat vagy albumot eltávolítani a galériádból, menj a Profillal oldaladra.
A Fotóim és Videóim panelek jobb felső sarkában egy szerkesztés ikon látható. Ha rákattintasz, minden albumon megjelenik egy X jel. Kattints azokra, amelyeket el szeretnél távolítani, és ne felejts el a „Mentés” gombra kattintani, mielőtt elhagyod az oldalt. Ha azonban észrevetted, hogy véletlenül törölted az albumodat, még rákattinthatsz a Helyreállítás lehetőségre, mielőtt a „Mentés” gombra kattintanál.
Ha csak néhány fotót vagy videót szeretnél eltávolítani a teljes album helyett, menj a Fotók fülre, és közvetlenül onnan távolítsd el a fotót. És ismét, ne felejtsd el menteni a változtatásaidat, mielőtt távozol.
Megjegyzés: Egy felhasználó által megvásárolt album nem távolítható el, de elrejtheted őket a Nem publikált státusz használatával.