Ha nem szeretnéd tovább használni a platformot, bármikor törölheted a fiókodat. Minden adatod 18 hónap után automatikusan és véglegesen törlődik; a te részedről nincs szükség további lépésre.
A fiókod azonnal inaktív lesz, és többé nem kapsz tőlünk e-maileket vagy értesítéseket.
A fiókod törléséhez:
- Nyisd meg a fiókmenüt, és navigálj a Beállítások és adatvédelem menüpontra
- Kattints a jobb felső sarokban található Fiók törlése gombra
- A felugró ablakban opcionálisan megadhatsz egy okot
- Jelöld be a megerősítő jelölőnégyzetet a folytatáshoz
- Kattints a Megteszem gombra
- A fiókod azonnal törlésre kerül
Ne feledd, hogy a fiókodat a végleges törlés előtt újra aktiválhatod. A tokenjeid, az adataid és a gyűjteményed az újraaktiválás után visszaáll.