Ako želiš prestati koristiti platformu, možeš izbrisati svoj račun u bilo kojem trenutku. Svi tvoji podaci bit će trajno izbrisani automatski nakon 18 mjeseci; nije potrebna nikakva dodatna radnja s tvoje strane.
Tvoj račun odmah postaje neaktivan i više nećeš primati e-poštu ni obavijesti od nas.
Za brisanje tvog računa:
- Otvori izbornik računa i idi na Postavke i privatnost
- Klikni Delete Account u gornjem desnom kutu
- U skočnom prozoru možeš po želji navesti razlog
- Označi potvrdni okvir za nastavak
- Klikni Do It
- Tvoj račun bit će odmah izbrisan
Imaj na umu da svoj račun možeš ponovno aktivirati prije nego što bude trajno izbrisan. Tvoji tokeni, podaci i kolekcija bit će vraćeni nakon ponovne aktivacije.