אם אתם רוצים להפסיק להשתמש בפלטפורמה, תוכלו למחוק את החשבון שלכם בכל עת. כל הנתונים שלכם יימחקו לצמיתות באופן אוטומטי לאחר 18 חודשים; לא נדרשת מצדכם כל פעולה נוספת.
החשבון שלכם הופך ללא פעיל באופן מיידי, ולא תקבלו יותר אימיילים או התראות מאיתנו.
כדי למחוק את החשבון שלכם:
- פתחו את תפריט החשבון ועברו אל הגדרות ופרטיות
- לחצו על Delete Account בפינה הימנית העליונה
- בחלון הקופץ, תוכלו לציין סיבה אם תרצו
- סמנו את תיבת האישור כדי להמשיך
- לחצו על Do It
- החשבון שלכם יימחק מיד
שימו לב שניתן להפעיל מחדש את החשבון לפני שהוא יימחק לצמיתות. הטוקנים, המידע והאוסף שלכם ישוחזרו לאחר ההפעלה מחדש.