אפשר לשנות את שם המשתמש פעם אחת כל 60 יום. אם אתם עובדים באופן עצמאי, אתם יכולים לבצע שינויים בעצמכם. אם חתמתם עם אולפן, רק הם יכולים לשנות את שם המשתמש שלכם. ברגע ששם המשתמש שלכם ישתנה, לא תוכלו לחזור לשם הקודם.
שם המשתמש החדש חייב לעמוד בקריטריונים הבאים:
- לא היה בשימוש בעבר בפלטפורמה
- אינו תפוס על ידי משתמש או דוגמן אחר בפלטפורמה
הגדירו את השם החדש שלכם ב“הגדרות ופרטיות” > “שם המשתמש שלי”. השינויים ייכנסו לתוקף מיידית.
כברירת מחדל, צופים עדיין יכולים למצוא אתכם לפי שם המשתמש הישן: הוא יופיע בתוצאות החיפוש ליד השם החדש שלכם. משתמשים יוכלו לגשת לפרופיל שלכם דרך הקישור הישן לפרופיל.
אם אתם רוצים התחלה חדשה ולא רוצים ששם המשתמש הישן שלכם יהיה גלוי, סמנו את התיבה המיוחדת ב“שם המשתמש שלי”.