Is féidir leat tíortha áirithe a bhlocáil nach mbeidh do phróifíl le feiceáil iontu, ó do leathanach Socruithe agus Príobháideachas. Nuair a bheidh tú ann, roghnaigh na tíortha nach mian leat go mbeadh do chuntas le feiceáil iontu, agus brúigh “Sábháil”.
Ina theannta sin, is féidir leat réigiúin áirithe den chuid is mó de na tíortha a bhlocáil. Roghnaigh tír agus feicfidh tú rogha chun réigiúin ar leith a roghnú.
Tá tú saor chun an ghné seo a úsáid nuair is áil leat, ach tabhair faoi deara go bhféadfadh sé cur isteach go diúltach ar thrácht i do sheomra má chuireann tú ar siúl é.