Téigh go dtí do liosta Úsáideoirí Coiscthe & Balbhaithe agus cliceáil ar an deilbhín beag peann luaidhe, ansin ar an gcnaipe beag x ar an úsáideoir ar shocraigh tú é a dhí-chosc agus cliceáil ar “Sábháil”.
Úsáideoirí a Dhí-chosc
SupportLiveCam
Updated