Jos haluat lopettaa alustan käytön, voit poistaa tilisi milloin tahansa. Kaikki tietosi poistetaan pysyvästi automaattisesti 18 kuukauden kuluttua; sinun ei tarvitse tehdä mitään lisätoimenpiteitä.
Tilisi muuttuu inaktiiviseksi välittömästi, etkä enää saa meiltä sähköposteja tai ilmoituksia.
Tilisi poistaminen:
- Avaa tilivalikko ja siirry kohtaan Asetukset ja yksityisyys
- Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Poista tilini -painiketta
- Ponnahdusikkunassa voit halutessasi ilmoittaa syyn
- Rastita vahvistusruutu jatkaaksesi
- Klikkaa Do It
- Tilisi poistetaan heti
Huomaa, että voit aktivoida tilisi uudelleen ennen kuin se poistetaan pysyvästi. Tokenisi, tietosi ja kokoelmasi palautetaan uudelleenaktivoinnin jälkeen.