Peruuta Ultimate-tilauksesi seuraamalla alla olevia ohjeita:
-
Siirry profiiliisi napsauttamalla käyttäjätunnustasi ja sitten ”Oma profiili”.
-
Siirry sitten ”Omat tilaukset” -välilehdelle ja ”Ultimate-jäsenyys” -sivulle.
-
Napsauta ”Peruuta jäsenyys”, ja siinä kaikki.