Malleilla on mahdollisuus rajoittaa pääsyä tileilleen käyttäjän maan tai alueen perusteella. Jos sijaintisi on mallin rajoituslistalla, hänen tilinsä on piilotettu sinulta. Tämän vuoksi näet ”Tili piilotettu” -viestin tavallisen profiilin tai chatin pääsyn sijaan.
Huomaa, että Tuki ei voi poistaa rajoitusta. Päätös piilottaa tili on täysin mallin oma.