Voit vaihtaa käyttäjätunnuksesi kerran 60 päivän välein. Jos työskentelet itsenäisesti, voit tehdä muutokset itse. Jos olet allekirjoittanut sopimuksen Studion kanssa, vain he voivat vaihtaa käyttäjätunnuksesi. Kun käyttäjätunnuksesi on vaihdettu, et voi enää palata edelliseen.
Uuden käyttäjätunnuksen on täytettävä seuraavat ehdot:
- Ei ole koskaan aiemmin käytetty alustalla
- Ei ole toisen käyttäjän tai mallin käytössä alustalla
Aseta uusi nimesi kohdassa ”Asetukset ja yksityisyys” > ”Oma käyttäjätunnus”. Muutokset tulevat voimaan välittömästi.
Oletuksena katsojat voivat edelleen löytää sinut vanhalla käyttäjätunnuksellasi: se näkyy hakutuloksissa uuden nimesi vieressä. Käyttäjät voivat edelleen käyttää profiiliasi vanhan profiililinkin kautta.
Jos haluat aloittaa puhtaalta pöydältä etkä halua vanhan käyttäjätunnuksesi näkyvän, rastita erityinen valintaruutu kohdassa ”Oma käyttäjätunnus”.