Kui soovid platvormi kasutamise lõpetada, saad oma konto igal ajal kustutada. Kõik sinu andmed kustutatakse automaatselt ja jäädavalt 18 kuu pärast; sinult pole vaja mingeid lisatoiminguid.
Sinu konto muutub kohe mitteaktiivseks ja sa ei saa meilt enam e-kirju ega teavitusi.
Konto kustutamiseks:
- Ava konto menüü ja mine jaotisse Seaded ja privaatsus
- Klõpsa paremas ülanurgas Kustuta konto
- Hüpikaknas saad soovi korral põhjuse märkida
- Jätkamiseks märgi kinnituskast
- Klõpsa Tee ära
- Sinu konto kustutatakse kohe
Pane tähele, et saad oma konto taasaktiveerida enne, kui see jäädavalt kustutatakse. Sinu tokenid, teave ja kollektsioon taastatakse pärast taasaktiveerimist.