Oma Ultimate-tellimuse tühistamiseks järgi alltoodud samme:
-
Mine oma profiilile, klõpsates oma kasutajanimel, ja seejärel valikul „Minu profiil“.
-
Seejärel mine vahekaardile „Minu tellimused“ ja lehele „Ultimate-liikmesus“.
-
Klõpsa nupul „Tühista liikmesus“ ja ongi kõik.