Ο αποκλεισμός ενός μοντέλου το εμποδίζει να επικοινωνήσει μαζί σου στην Πριβέ συνομιλία. Όταν κάνεις αποκλεισμό ενός μοντέλου, αφαιρείται αυτόματα από τη λίστα Οι φίλοι μου. Δεν ειδοποιείται για τον αποκλεισμό, εκτός αν ανοίξει το προφίλ σου ή μια Πριβέ συνομιλία μαζί σου.
Για να κάνεις αποκλεισμό ενός μοντέλου:
- Άνοιξε τη συνομιλία σου στην Πριβέ συνομιλία μαζί του
- Κάνε κλικ στο μενού με τις τρεις τελείες στον πάνω πίνακα του chat
- Επίλεξε Αποκλεισμός μοντέλου
- Το μοντέλο θα αποκλειστεί αμέσως