Πώς να διαγράψω τον λογαριασμό μου;

SupportLiveCam
Ενημέρωση

Αν θέλεις να σταματήσεις να χρησιμοποιείς την πλατφόρμα, μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου ανά πάσα στιγμή. Όλα τα δεδομένα σου θα διαγραφούν οριστικά και αυτόματα μετά από 18 μήνες· δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια από τη δική σου πλευρά.

 

Ο λογαριασμός σου γίνεται ανενεργός αμέσως και δεν θα λαμβάνεις πλέον email ή ειδοποιήσεις από εμάς. 

 

Για να διαγράψεις τον λογαριασμό σου:

  1. Άνοιξε το μενού λογαριασμού και πήγαινε στις Ρυθμίσεις και Απόρρητο
  2. Κάνε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού στην επάνω δεξιά γωνία
  3. Στο αναδυόμενο παράθυρο, μπορείς προαιρετικά να αναφέρεις έναν λόγο
  4. Τσέκαρε το πλαίσιο επιβεβαίωσης για να συνεχίσεις
  5. Κάνε κλικ στο Do It
  6. Ο λογαριασμός σου θα διαγραφεί αμέσως

Λάβε υπόψη ότι μπορείς να επανενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου προτού διαγραφεί οριστικά. Τα token, οι πληροφορίες και η συλλογή σου θα αποκατασταθούν μετά την επανενεργοποίηση.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;

79 στους 161 το βρήκαν χρήσιμο