Τα μοντέλα έχουν τη δυνατότητα να περιορίζουν την πρόσβαση στους λογαριασμούς τους με βάση τη χώρα ή την περιοχή ενός χρήστη. Αν η τοποθεσία σου βρίσκεται στη λίστα περιορισμών του μοντέλου, ο λογαριασμός του θα είναι κρυφός για εσένα. Γι' αυτό βλέπεις το μήνυμα «Κρυφός λογαριασμός» αντί για τη συνηθισμένη πρόσβαση στο προφίλ ή το chat.
Σημείωσε ότι η Υποστήριξη δεν μπορεί να αφαιρέσει τον περιορισμό. Η απόφαση να κρύψει έναν λογαριασμό ανήκει εξ ολοκλήρου στο μοντέλο.