Hvis du vil stoppe med at bruge platformen, kan du til enhver tid slette din modelkonto.
Din konto bliver inaktiv med det samme, og du vil ikke længere modtage e-mails eller notifikationer fra os.
Sådan sletter du din konto:
- Gå til Indstillinger og privatliv
- Klik på Slet min konto i øverste højre hjørne
- I pop-up-vinduet kan du valgfrit angive en årsag
- Sæt flueben i bekræftelsesboksen for at fortsætte
- Klik på Slet
- Din konto bliver slettet med det samme
Hvis din konto er tilknyttet et studie, skal du kontakte dit studie direkte for at anmode om sletning af kontoen. Bemærk, at Support ikke kan slette studiekonti.