Når du udelukker en model, forhindrer det vedkommende i at kontakte dig i Privat chat. Når du udelukker en model, bliver vedkommende automatisk fjernet fra din Mine venner-liste. Vedkommende får ikke besked om udelukkelsen, medmindre vedkommende åbner din profil eller en Privat chat med dig.
Sådan udelukker du en model:
- Åbn din Privat chat-samtale med vedkommende
- Klik på tre-prik-menuen på det øverste chatpanel
- Vælg Udeluk model
- Modellen bliver udelukket med det samme