Mute eller udeluk enhver bruger fra din chat, som spammer, chikanerer eller opfører sig stødende. Du kan også udelukke folk, der bare kigger med i lang tid.
Du kan udelukke brugere i 24 timer, 30 dage eller for evigt.
Sådan udelukker eller muter du brugere?
Hold musen over brugernavnet, og et vindue med muligheder for at mute og udelukke vil dukke op. Du kan gøre det i offentlig chat og ved at vælge en bruger fra brugerlisten på din udsendelsesside.
Der er flere andre måder at udelukke en bruger på:
- Ved at klikke på 3 lodrette prikker (⋮) ved siden af vedkommendes navn og vælge “Udeluk bruger”. Denne metode er tilgængelig i en åben chat under “Beskeder”.
- Ved at holde musen over en brugers avatar i “Beskeder” under “Alle chats” og i den åbne chat.
- Ved at klikke på brugernavnet på “Indtjening” -siden.
Vælg en årsag til at udelukke brugeren fra listen over årsager, der dukker op.
Alle tidligere drikkepenge og kommentarer fra den udelukkede bruger vil blive slettet fra chatten.
Sådan fjerner du udelukning eller mute af brugere?
For at ophæve udelukkelsen eller mute af en bruger skal du gå til sektionen “Udelukkede og muted brugere” i menuen under din avatar. Klik på knappen “Rediger”. Sæt flueben ved de brugere, hvis udelukkelse eller mute du vil ophæve, og tryk på “Fjern”.
Du kan også fjerne udelukning af brugere fra de samme sektioner af platformen, som er beskrevet ovenfor.
Det er op til dig, om du vil udelukke en bruger eller ej. Vi anbefaler, at du kun bruger denne funktion, hvis det er absolut nødvendigt. Man ved jo aldrig, hvem der kan blive din nye top spender.