At være venner med dine foretrukne seere giver dig mulighed for at holde kontakten og gøre deres oplevelse med dig endnu mere speciel.
For at få adgang til din venneliste skal du klikke på din profil i øverste højre hjørne og vælge Mine venner i menuen. Der er ingen grænse for, hvor mange venner du kan have.
Når en bruger sender dig en venneanmodning, kan du se den i dine notifikationer under klokkeikonet, hvor du kan acceptere eller afvise den. Hvis du accepterer, bliver Brugeren tilføjet til din venneliste.
Venner kan sende dig private beskeder og se billeder og videoer, som du har sat til Kun venner, og modtage massebeskeder, du sender til dine venner.
Både du og brugere kan sende venneanmodninger. I modsætning til at tilføje nogen til favoritter skal en venneanmodning accepteres af den anden person, før I bliver venner.
Du kan sende en venneanmodning til en bruger, hvis vedkommende opfylder mindst ét af disse kriterier: vedkommende har tilføjet dig til sine favoritter, har haft en samtale med dig (hvis vedkommende er Ultimate-medlem) eller har besøgt dit rum.
Hav følgende i tankerne, når du sender og administrerer venneanmodninger:
- Når du har sendt en venneanmodning, kan du ikke annullere den.
- Hvis en bruger afviser din venneanmodning, vil du ikke kunne sende vedkommende en ny.
- Hvis du afviser en Brugers venneanmodning, vil vedkommende ikke kunne sende dig en ny.
- Hvis du fjerner en bruger fra dine venner, kan du sende vedkommende en ny venneanmodning senere.
- Hvis en bruger fjerner dig fra sine venner, vil du ikke kunne sende vedkommende en ny venneanmodning.
Vigtigt: Brugere kan vælge kun at modtage private beskeder fra deres venner og favoritter. At tilføje en bruger som ven kan derfor give dig mulighed for at sende vedkommende beskeder, hvis vedkommendes beskedpræferencer er indstillet på denne måde.