Hvis du vil fjerne indhold eller et album fra dit galleri, skal du gå til din profil-side.
Du kan se et redigeringsikon i øverste højre hjørne af panelerne Mine fotos og Mine videoer. Når du klikker på det, vises der et kryds på hvert album. Klik på dem, du vil fjerne, og glem ikke at klikke på “Gem”, før du forlader siden. Hvis du imidlertid opdager, at du har slettet dit album ved en fejl, kan du stadig klikke på muligheden Gendan, før du klikker på “Gem”.
Hvis du kun vil fjerne nogle fotos eller videoer i stedet for hele albummet, skal du gå til fanen Fotos og fjerne fotoet direkte derfra. Og igen, glem ikke at gemme dine ændringer, før du forlader siden.
Bemærk: Et album, der er købt af en bruger, kan ikke fjernes, men du kan skjule det ved at bruge status Ikke-publiceret.