Hvis du vil stoppe med at bruge platformen, kan du slette din konto når som helst. Alle dine data bliver permanent slettet automatisk efter 18 måneder; der kræves ingen yderligere handling fra din side.
Din konto bliver inaktiv med det samme, og du vil ikke længere modtage e-mails eller notifikationer fra os.
Sådan sletter du din konto:
- Åbn kontomenuen og gå til Indstillinger og privatliv
- Klik på Slet konto i øverste højre hjørne
- I pop-up-vinduet kan du valgfrit angive en årsag
- Sæt flueben i bekræftelsesboksen for at fortsætte
- Klik på Do It
- Din konto bliver slettet med det samme
Bemærk, at du kan genaktivere din konto, før den bliver slettet permanent. Dine mønter, oplysninger og din samling bliver gendannet efter genaktiveringen.