Bekræftelse af din e-mail-adresse

Permanently deleted user
Opdateret

Når du har oprettet din brugerkonto, modtager du en bekræftelses-e-mail. For at verificere din e-mailadresse skal du blot klikke på knappen “Bekræft din e-mail”.

 

Når du klikker på knappen, bliver din e-mail bekræftet med det samme, og du bliver omdirigeret til platformen, hvor du mødes af en besked, der bekræfter, at din e-mail er blevet verificeret.

Var denne artikel en hjælp?

69 ud af 292 fandt dette nyttigt