Følg trinene nedenfor for at annullere dit Ultimate-abonnement:
-
Gå til din profil ved at klikke på dit brugernavn og derefter på “Min profil”.
-
Gå derefter til fanen “Mine abonnementer” og siden “Ultimate-medlemskab”.
-
Klik på “Annuller medlemskab”, og så er det klaret.