Modeller har mulighed for at begrænse adgang til deres kontoer baseret på en brugers land eller region. Hvis din placering er på modellens begrænsede liste, vil vedkommendes konto være skjult for dig. Det er derfor, du ser beskeden “Konto skjult” i stedet for den sædvanlige profil eller chat-adgang.
Bemærk, at Support ikke kan fjerne begrænsningen. Beslutningen om at skjule en konto er helt op til modellen.