Zablokujte nebo ztlumte ve svém chatu jakéhokoli uživatele, který spamuje, obtěžuje nebo se chová urážlivě. Můžete také zablokovat dlouhodobé pozorovatele.
Uživatele můžete zablokovat na 24 hodin, 30 dní nebo navždy.
Jak zablokovat nebo ztlumit uživatele?
Najeďte myší na uživatelské jméno a zobrazí se okno s možnostmi ztlumit a zablokovat. Můžete to udělat ve veřejném chatu nebo výběrem uživatele ze seznamu uživatelů na vaší stránce vysílání.
Existuje několik dalších způsobů, jak zablokovat uživatele:
- Kliknutím na 3 svislé tečky (⋮) u jejich jména a výběrem „Zablokovat uživatele“. Tato metoda je dostupná v otevřeném chatu v „Zprávy“.
- Najetím na avatar uživatele ve „Zprávách“ ve „Všech chatech“ a v otevřeném chatu.
- Kliknutím na uživatelské jméno na stránce „Výdělky“.
Vyberte důvod pro zablokování uživatele ze seznamu důvodů, který se zobrazí.
Všechna předchozí dýška a komentáře od zablokovaného uživatele budou z chatu smazány.
Jak odblokovat nebo zrušit ztlumení uživatelů?
Chcete-li uživatele odblokovat nebo zrušit jeho ztlumení, přejděte do sekce „Zablokovaní a ztlumení uživatelé“ v nabídce pod svým avatarem. Klikněte na tlačítko „Upravit“. Zaškrtněte políčka u uživatelů, které chcete odblokovat nebo u nichž chcete zrušit ztlumení, a stiskněte „Odebrat“.
Uživatele můžete odblokovat také ze stejných sekcí platformy, které jsou popsány výše.
Je jen na Vás, zda uživatele zablokujete, nebo ne. Doporučujeme Vám používat tuto funkci pouze v případě, že je to naprosto nezbytné. Nikdy totiž nevíte, kdo se může stát Vaším novým top utrácejícím.