Pokud chcete přestat používat platformu, můžete svůj účet kdykoli smazat. Všechna vaše data budou automaticky trvale smazána po 18 měsících; z vaší strany není vyžadována žádná další akce.
Váš účet se okamžitě stane neaktivní a již od nás nebudete dostávat žádné e-maily ani oznámení.
Smazání vašeho účtu:
- Otevřete nabídku účtu a přejděte do Nastavení a soukromí
- Klikněte na Delete Account v pravém horním rohu
- Ve vyskakovacím okně můžete volitelně uvést důvod
- Zaškrtněte potvrzovací políčko pro pokračování
- Klikněte na Do It
- Váš účet bude okamžitě smazán
Upozorňujeme, že svůj účet můžete znovu aktivovat, dokud nedojde k jeho trvalému smazání. Vaše žetony, informace a kolekce budou po opětovné aktivaci obnoveny.