Modelky mají možnost omezit přístup ke svým účtům na základě země nebo regionu uživatele. Pokud se vaše poloha nachází na seznamu omezení dané modelky, její účet pro vás bude skrytý. Proto se vám místo obvyklého profilu nebo přístupu do chatu zobrazí zpráva „Účet skrytý„.
Mějte na paměti, že Podpora toto omezení nemůže odebrat. Rozhodnutí skrýt účet je zcela na modelce.