Ако искаш да спреш да използваш платформата, можеш да изтриеш своя акаунт на модел по всяко време.
Акаунтът ти става неактивен веднага и вече няма да получаваш имейли или известия от нас.
За да изтриеш акаунта си:
- Отиди в Настройки и поверителност
- Натисни Изтрий акаунта ми в горния десен ъгъл
- В изскачащия прозорец можеш по желание да посочиш причина
- Отбележи полето за потвърждение, за да продължиш
- Натисни Изтрий
- Акаунтът ти ще бъде изтрит веднага
Ако акаунтът ти е свързан със Студио, свържи се директно с твоето Студио, за да поискаш изтриване на акаунта. Имай предвид, че Поддръжката не може да изтрива акаунти на Студио.