Ако искаш да премахнеш съдържание или албум от галерията си, отиди на страницата на своя профил.
Можеш да видиш иконка за редактиране в горния десен ъгъл на панелите Моите снимки и Моите видеа. Когато кликнеш върху него, на всеки албум ще се покаже кръстче. Кликни върху тези, които искаш да премахнеш, и не забравяй да натиснеш „Запазете“, преди да напуснеш страницата. Ако обаче забележиш, че албумът ти е изтрит по грешка, можеш да кликнеш върху опцията Възстановяване, преди да натиснеш „Запазете“.
Ако искаш да премахнеш само някои снимки или видеа вместо целия албум, моля отиди в раздела Снимки и премахни снимката директно оттам. И отново, не забравяй да запазиш промените си, преди да напуснеш страницата.
Забележка: Албум, който е бил закупен от потребител, не може да бъде премахнат, но можеш да го скриеш, като използваш статус Непубликуван.