Ако искаш да спреш да използваш платформата, можеш да изтриеш акаунта си по всяко време. Всичките ти данни ще бъдат автоматично изтрити за постоянно след 18 месеца; не е необходимо да правиш нищо допълнително от своя страна.
Акаунтът ти става неактивен веднага и вече няма да получаваш имейли или известия от нас.
За да изтриеш акаунта си:
- Отвори менюто на акаунта и отиди в Настройки и поверителност
- Натисни Изтрий акаунта в горния десен ъгъл
- В изскачащия прозорец можеш по желание да посочиш причина
- Отбележи полето за потвърждение, за да продължиш
- Натисни Направи го
- Акаунтът ти ще бъде изтрит веднага
Имай предвид, че можеш да реактивираш акаунта си, преди той да бъде изтрит окончателно. Твоите токени, информация и колекция ще бъдат възстановени след реактивирането.