Моделите имат възможност да ограничават достъпа до своите акаунти въз основа на държавата или областта на потребителя. Ако твоето местоположение е в списъка с ограничения на модела, неговият акаунт ще бъде скрит за теб. Ето защо виждаш съобщението „Акаунт скрит“ вместо обичайния достъп до профила или чата.
Имай предвид, че Поддръжката не може да премахне ограничението. Решението за скриване на акаунт е изцяло на модела.