Можеш да промениш потребителското си име веднъж на всеки 60 дни. Ако работиш самостоятелно, можеш да направиш промените сам/а. Ако си подписал/а договор със Студио, само те могат да променят потребителското ти име. След като потребителското ти име бъде променено, няма да можеш да се върнеш към предишното.
Новото потребителско име трябва да отговаря на следните критерии:
- Да не е било използвано досега в платформата
- Да не е заето от друг потребител или модел в платформата
Задай новото си име в „Настройки и поверителност“ > „Моето потребителско име“. Промените ще влязат в сила незабавно.
По подразбиране зрителите все още могат да те намерят по старото ти потребителско име: То ще бъде видимо в резултатите от Търсене до новото ти име. Потребителите ще могат да получат достъп до твоя профил чрез стария линк към профила.
Ако искаш ново начало и не желаеш старото ти потребителско име да бъде видимо, отбележи специалното поле в „Моето потребителско име“.